Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

NYT TAG ELLER TAGARBEJDE

​Brdr. Theisen A/S i Smørum leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser – og arbejdet er altid færdigt til aftalte tid for kunder nær Skovlunde og Ballerup! Vi leverer til hver en tid et tag, som vi selv kan være fuldt ud tilfredse med. Derfor kan du som kunde, trygt overlade arbejdet til os.

Vi kan hjælpe med mange typer af nyt tag

Vi er en alsidig virksomhed, når det kommer til professionelt tagarbejde. Vi støber fundamentet til din nye tagterrasse, pudser gavlen og restaurerer tagkonstruktioner, sådan at du er garanteret et smukt resultat, lige meget om det blot er en renovering eller et helt nyt tag, der er tale om. Er tiden kommet til et helt nyt tag, står vi også til rådighed. Vi har altid fokus på at levere et stykke arbejde i den bedste kvalitet og på at levere holdbare løsninger, når det kommer til tagarbejde, eller hvis du skal have nyt tag.

Udnyttelse af tagetagen

Skal tagetagen udnyttes til beboelse, så har vi erfaringen, der sikrer et godt og holdbart resultat. Hvis dette er tilfældet, så kan vi tilbyde flere forskellige typer af tagarbejde. Dette indebærer bl.a. isolering af gavl og et eventuelt nyt tag, muring af vægge og opsætning af kviste, så du får mere plads på din tagetage.

Ring til os allerede i dag på tlf. 40 68 26 31 for at høre nærmere om hvad Brdr. Theisen A/S kan tilbyde dig af forskellige muligheder i Smørum, Ballerup, Skovlunde og omegn, eller du kan ringe for at få et uforpligtende tilbud.Brdr. Theisen - Rugvej 7, 2765 Smørum
Telefon: +45 40 68 26 31
michael.theisen@vip.cybercity.dk