Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Nyt badeværelse i samarbejde med professionelle​

Et godt badeværelse, hvor komfort og velvære er i højsædet er rigtig livskvalitet. Hvis du har en drøm om at få et nyt badeværelse, som er specielt tilpasset dine ønsker og behov, så kan Brdr. Theisen A/S hjælpe dig med dette, hvis du bor i Ballerup, Skovlunde eller Smørum.

Dygtige samarbejdspartnere sørger for et lækkert nyt badeværelse

Vi samarbejder med dygtige håndværkere og VVS’ere, og vi kan derfor tilbyde dig totalentreprise på dit nye badeværelse. Dermed klarer vi alt fra nedtagning af dit gamle badeværelse, til dit nye badeværelse står klar til brug.

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, når du skal have lavet nyt badeværelse. Var det noget med et spabad? Eller hvad med en sidebruser? Ønsker du flotte flisemosaikker? Brdr. Theisen A/S kan opfylde dine inderste ønsker. Vi tager dig med på råd, når der skal laves et nyt badeværelse, sådan at du kan være sikker på, at du får det, lige som du vil have det!

Alle typer reparationer udføres

Har du et velfungerede badeværelse af ældre dato, så kan Brdr. Theisen A/S træde til, hvis du er uheldig med en skade. Vi kan skaffe mange forskellige typer af materialer, og vi kan montere nyt i gamle badeværelser, sådan at det kommer til at passe godt ind med det gamle interiør.

Hvis du er interesseret i at høre mere omkring det at få lavet nyt badeværelse af Brdr. Theisen A/S så kontakt os på mail michael.theisen@vip.cybercity.dk eller telefon 40 68 26 31.Brdr. Theisen - Rugvej 7, 2765 Smørum
Telefon: +45 40 68 26 31
michael.theisen@vip.cybercity.dk