Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Facaderenovering af din bolig udføres

Det kan være et stort projekt, men det er umagen værd. Ikke alene er det en fryd for øjet, det giver også dit hus nyt liv. Derudover kan en facaderenovering også være med til at optimere dit hus' energiforbrug, hvilket kan give en nedsætning i varmeregningen. Bor du i Ballerup, Skovlunde eller Smørum, så kan Brdr. Theisen A/S hjælpe dig med din facaderenovering.

Eksperter i renovering af facader

Facaderenovering er vores store ekspertise. Med os som samarbejdspartner får du en grundig vurdering af alle lagene i husets facade, sådan at vi kan finde den bedste form for netop dit hus. Vi sørger for, at den renovering vi udfører kommer til at passe ind i huset stil og giver et flot æstetisk udtryk til huset.

Sørger for en facaderenovering med lang levetid

Alle facader og bygningsdele vil med tiden komme til at se gamle og nedslidte ud, hvis ikke de bliver ordenligt vedligeholdt. De produkter vi arbejder med sikrer facaden længst mulig levetid, sådan at det ikke er nødvendigt at få foretaget en facaderenovering igen før mange år senere.

Brdr. Theisen A/S løser alle typer opgaver inden for facaderenovering, små som store. Vi udarbejder med glæde et tilbud på dit projekt, sådan at du kan se, hvad vi kan tilbyde dig og til hvilken pris.

Kom i kontakt med os via vores kontaktformular her, eller ring på 40 68 26 31 hvis du har lyst til at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.Brdr. Theisen - Rugvej 7, 2765 Smørum
Telefon: +45 40 68 26 31
michael.theisen@vip.cybercity.dk